O nama

Poverite lepotu Vašeg osmeha našem timu!

Vaš osmeh, naša briga!

U moderno uređenoj stomatološkoj ordinaciji naš tim stručnjaka Vam nudi profesionalnu stomatološku uslugu iz svih oblasti stomatologije u cilju poboljšanja Vašeg oralnog zdravlja. Upotrebom visokokvalitetnih materjala uz primenu modernih tehnologija u stomatološkoj praksi, garantujemo Vam da ćete iz naše ordinacije izaći sa lepšim i blistavijim osmehom.

Naš tim

Naš tim čine tri stalna stomatologa i stručni saradnik iz oblasti oralne hirurgije i implantologije ass dr sci. spec. Dejan Ćetković koji će Vam individualnim pristupom pružiti kompletan stomatološki savet i negu i omogućiti trajno rešenje za Vaš problem.

Dr_Spiro_Kricka

Dr Špiro Krička

Dr Špiro Krička stekao je diplomu doktora stomatologije na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, nakon završene IX Beogradske gimnazije ,,Mihailo Petrović Alas“. Stažirao je u Stomatoloskoj poliklinici Mažestik pod mentorstvom doktora Dušana Živanovića.

Posebno interesovanje pokazuje za oblast oralne hirurgije i implantologije.

  • mazetikdent@gmail.com
  • +381 62 313 355
dr_Aleksandra_Kricka

Dr Aleksandra Krička

Dr Aleksandra Krička nakon završene srednje medicinske škole u Ćupriji, smer zubni tehničar, svoje znanje zaokružuje diplomom doktora stomatologije na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Zbog svog interesovanja za dečiju i preventivnu stomatologiju, koje je sledila tokom stažiranja na Odeljenju za dečiju i preventivnu stomatologiju u Domu zdravlja Karaburma, posebno je posvećena podizanju svesti roditelja o važnosti zdravlja zuba kod dece.

  • mazetikdent@gmail.com
  • +381 62 313 355
dr_Tanja_Suka

Dr Tanja Šuka

Dr Tanja Šuka zvanje doktora stomatologije stekla je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, nakon završene Gimnazije, opšti smer, u svom rodnom gradu Sokocu. Obavezni pripravnički staž obavila je na klinikama Stomatološkog fakulteta i Doma zdravlja ,,Blok 44“ na Novom Beogradu, nakon čega nastavlja usavršavanje u privatnoj stomatološkoj praksi. Intenzivno se usavršava u oblasti estetske stomatologije i stomatološke protetike gde pronalazi jedinstven spoj umetnosti i nauke.

  • mazetikdent@gmail.com
  • +381 62 313 355
dr_Dejan_Cetkovic

Ass dr sci. spec. Dejan Ćetković

Asistent dr sci. spec. oralne hirurgije Dejan Ćetković jedan je od najcenjenijih oralnih hirurga i implantologa u Srbiji. Diplomirao 1999. godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Akademsku karijeru započinje 2000. godine kao asistent na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Specijalizirao Oralnu hirurgiju na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2003. godine. Doktorirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu sa temom “Morfološke karakteristike nutritivnih kanala alveolarnog i nepčanog nastavka gornje vilice i njihov anatomski odnos sa velikom nepčanom arterijom i nervom”. Stručno se usavršavao u Italiji, Nemačkoj kod Dr Michael Weiss, “OPUS DC”dental clinic, Ulm i Švajcarskoj kod Prof.dr Daniel Buser, University of Bern, Department of Oral Surgery.

  • mazetikdent@gmail.com
  • +381 62 313 355